Particuliere dienstverlening - Groeneveld administratie & advies

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
Particuliere dienstverlening
Groeneveld administratie & advies is er niet alleen voor de ondernemer maar ook voor  de particuliere klant.

Inkomstenbelasting:
Ieder jaar moet de aangifte inkomstenbelasting bij de belastingdienst worden ingediend. Op professionele wijze en met persoonlijke aandacht verzorgen wij dit voor u.  Als wij de belastingdienst mogen geloven, wordt het allemaal steeds makkelijker. De belastingdienst vult tegenwoordig al een groot deel van de gegevens voor u in. Onze ervaring is echter dat niet alles volledig is ingevuld waardoor u misschien aftrekposten misloopt.

Ook verzorgen wij voor u de aanvraag of wijziging van een voorlopige aanslag of voorlopige teruggave.

Om uw aangifte te kunnen behandelen, hebben wij voor u een speciale checklist opgesteld. Deze checklist maakt u bewust van eventuele situaties die voor u relevant kunnen zijn en het helpt ons om het maximale uit uw aangifte te halen.

Toeslagen:
Voor het aanvragen, controleren of wijzigen van toeslagen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de economische crisis is het inkomen bij veel mensen nogal wisselend. Dit kan gevolgen hebben voor onder andere de hoogte van uw huur-of zorgtoeslag.

Erfbelasting:
Ook bij minder leuke gebeurtenissen in het leven, kunnen wij zorg uit handen nemen. De verplichte aangifte erfbelasting kan volledig door ons verzorgd worden.

Schenkbelasting:
Krijgt u een schenking of doet u een schenking die boven de schenkingsvrijstelling valt, dan krijgt u te maken met schenkbelasting. De aangifte schenkbelasting kunnen wij voor u in orde maken.

Mocht u niet in staat zijn om bij ons langs te komen, dan komen wij gewoon bij u.

Groeneveld administratie & advies: ook voor particulieren het juiste adres!Terug


Terug
© Groeneveld administratie & advies
Terug naar de inhoud